Juhlatilat

Tarjoamme kesäaikaan juhlatiloja vuokrattavaksi.
 Käytössänne on 2 juhlatilaa, sekä kota ja majoitukseen voitte vuokrata
hirsitalo Nikolain tuvan.
Nikolain tuvassa tilaa 90 neliötä ja siellä majoittuu mukavasti 4 henkeä.
Juhlatilapuolella on käytössä tällä hetkellä 2 huussirakennusta ja
tulossa myöhemmin erillinen nykyaikainen WC- ja suihkurakennus.
Omat juomat sallittu.
Pitopalvelua ei ole, mutta yhteistyökumppaneidemme kautta on mahdollista saada runsas kattaus tai voitte valita itse pitopalvelun/omat ruoat.
Meiltä saat lainaksi mm. vanhoja pulloja, lasipurkkeja, laseja kukkia varten ja myös hääkaari löytyy (ks. galleria pienistä häistä alla).


Paviljonki

Paviljonki -juhlatilaan mahtuu n. 100 henkeä ja tilassa on esiintymislava. Mikäli halutaan tilaa tanssimiseen, niin silloin vieraita mahtuu istumaan n. 70. 
Tila on muokattavissa haluamallanne tavalla. Koristeet saa kiinnittää mm. naulaamalla tai nitomalla. Tilassa on isot ikkunat kahteen suuntaan ja ikkunoissa on ns. parvekelasit, jotka saa tarvittaessa liu-utettua ikkunoiden eteen. 
Varusteisiin kuuluu 2 langatonta mikkiä + äänentoistolaitteet juontoja ja mahd. karaokea varten. Voimavirta 380 v/35 a. Säteilylämmittimiä löytyy viileitä iltoja varten.  Paviljongissa on myös kylmäkaappi juomia varten. 
Alla kuvia omista häistämme 8/22. Henriikka Roo oli esiintymässä ja tankokin mahtui mainiosti paviljonkiin. 

Laurin lato

Laurin lato -juhlatilaan mahtuu n. 50 henkeä istumaan.
Kyseessä on vanha, tunnelmallinen ja hieman erähenkinen  hirsilato. Ladossa on keskeisellä paikalla upea takka, jolla saadaan lisää tunnelmaa tai lämpöä tilaan. 

Kahvinkeittomahdollisuus, jääkaappi, hella, videotykki.

Riihikota

Riihikota n. 15-20 hengelle on juhlijoiden käytettävissä.  Nikolain tuvan vuokraajat voivat myös hyödyntää Riihikotaa vapaasti. Riihikodassa voi paistaa makkaraa, keittää kalakeittoa ja jälkkäriksi nokipannukahvia ja vaikka tikkucroisanttia . Meiltä voi lainata 2 isoa kahvipannua, valurautapataa. Makkaratikkuja ja puutikkuja löytyy myös runsaasti.

Juhlatilapuolen taianomaisia näkymiä, 
Video Justus Anttilan käsialaa justusanttila.fi

Alla talvinen video juhlatilapuolen näkymistä. 
Video Justus Anttila justusanttila.fi