Nikolain tupa

Nikolain tupa on Siikaisista tänne siirretty vanha hirsitalo. Hirsitalossa ovat aikoinaan asuneet rengit Nikolai ja Paavo. Makuuhuoneen seinällä on vielä muistona renkien aterinkaapin ovi.

Nikolain tupa on 90 neliön tunnelmallinen talo ja se on kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Talosta löytyy tilava sauna ja sisäsuihku, jääkaappi, keittomahdollisuus. Makuusijat 4 hengelle, makuuhuoneessa parisänky ja tuvassa levitettävä vuodesohva (140 cm leveä). Vesi tulee porakaivosta. Sisäwc on kompostoiva ja lähellä on myös mielenkiintoinen huussirakennus, jossa voi lueskella seiniltä vanhoja uutisia. 

Nikolain tuvasta löydätte vanhoja esineitä, joita voi vapaasti tutkia. Pihapiiristä löytyy mm. tikkataulu ja tikat, mölkky, petanque ja voit myös tiedustella päätalosta polkupyöriä lainaksi.

Nikolain tupaa on mahdollista vuokrata aina silloin kun juhlatiloja ei ole varattuna. Tarkista vapaat ajat ja tarkemmat tiedot verkkokaupasta ja voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nikolain tupa sopii mainiosti myös ryhmille saunailtapaikaksi. Tilavaan saunaan mahtuu saunomaan useampikin ja terassilta löytyy 2 pirttipöytää, baaritiski ja grilli. 

Paljukärry voidaan myös toimittaa tuvalle saunan yhteyteen, mikäli on vapaana, ks. hinnasto.

Hirsitaloon voitte tuoda myös lemmikkinne.

Kuvagalleria