Auvo®-hoito

Auvo-hoito on nopea ensiapu stressin selättämiseen.
Auvo-hoitoja Onnen Laineilla tekee Elisa Laine. 
Tästä verkkokauppaan.

25 minuutin pituinen kosketushoito on kehitetty Suomessa ja voit lukea hoidosta lisää täältä.          In english 
Auvo-hoidolla on myös avainlippumerkki.
Hoidossa käsitellään lempeästi hartioita, käsiä, jalkoja, kasvoja, päätä, ja liikkeet ovat miellyttävästi hierovia, pöyhiviä, siveleviä, pyörittäviä. Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä tai hoitotuolissa.
Auvo-hoitoon kuuluu tärkeänä osana myös musiikki, ja kappaleet ovat erityisesti valittuja hoitoon sopiviksi. Musiikki myös auttaa siihen, että on helpompi unohtaa päivän kiireet ja keskittyä hoitoon.

Hoito tehdään vaatteet päällä, joten tulethan hoitoon ohuehkot vaatteet ja sukat päällä, niin hoito tuntuu mukavammalta. Hoidossa käsitellään myös pää, joten hiukset olisi hyvä olla puhtaat ja avoimina.

Oletko jäämässä kesälomalle ja työasiat pyörivät mielessä tai muuten on stressin tuntua? 

Verkkokaupasta voit ostaa Auvo-hoidon suoraan silloin kun haluat.
Hoitoja on tarjolla arkisin klo 11-18. Verkkokaupassa näkyvät vapaat päivät ja ajat. Voit myös olla yhteydessä suoraan Onnen Laineille puhelimitse 044-9733338 tai sähköpostitse info@onnenlaineet.fi, jos vaikka haluat maksaa hoidon paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Verkkokaupassa näkyvä aika on 45 minuuttia, koska siinä on varattu aikaa lyhyeen keskusteluun ennen hoitoa ja rauhalliseen palautumiseen hoidon jälkeen. Hoito kestää kuitenkin 25 minuuttia.

Huom!
Voin tulla tekemään Auvo-hoitoa myös kotiisi tai työpaikoille. Tiedustele tarjousta!

Peruutusehdot: Peruutukset/varauksen siirrot viimeistään 24 tuntia aiemmin. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä varauksesta, veloitamme koko hinnan.

VERKKOKAUPPAAN

Asiakkaiden palautteita hoidosta:

"Tunsin kihelmöintiä, jota en ole vuosiin tuntenut, niin kuin pienenä kun selkää rapsutettiin."

"Taisin torkahtaa, siltä ainakin tuntui."

"Seuraavat päivät ovat olleet fyysisesti raskaita 10 tunnin päiviä. Olen jaksanut hyvin."

"Mielestäni hoito sopisi hyvin hektisesti eläville nuorille, joiden elämässä on liikaa säpinää. Välillä pitää rauhoittua."

"Hoidon jälkeen: Rentoutunut ja seesteinen, olin ennen hoitoa jännittynyt autolla-ajosta. Autolla lähtiessäni pois hoidosta huomasin suhtautuvani rennommin ajoon ja liikenteeseen."

"Keille sopisi: Ihmisille, joilla on vaikeus hahmottaa kehoaan ja sen rajoja. Kaikki, joilla on ongelmana päästä rentoon tilaan."