Lyhyt rentoutushoito
Lyhyt rentoutushoito auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja laukaisee jännityksiä. Rentoutushoito tehdään ennen Auvo-hoitoa. Hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla rentoutuen. Hoidossa voidaan käyttää rumpua tai voidaan tehdä myös ilman rumpua.

Auvo®-hoito

Auvo-hoito on nopea ensiapu stressin selättämiseen.
Auvo-hoitoja Onnen Laineilla tekee Elisa Laine. Elisa on valmistunut Auvo-hoitajaksi 5/2022.
Tästä verkkokauppaan. Tulossa tietoa vapaista ajoista.

Hoitoja on tulee olemaan tarjolla Merikarvian keskustassa Elämänlähteen tiloissa, os. Kauppatie 47, Merikarvia. Vapaat ajat tulevat nettisivuille.

25 minuutin pituinen kosketushoito on kehitetty Suomessa ja Auvo-hoidon ovat kehittäneet Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja pääkouluttaja Anna Jalava. Voit lukea hoidosta lisää täältä.       In english 

Auvo-hoidolla on myös avainlippumerkki.
Hoidossa käsitellään lempeästi hartioita, käsiä, jalkoja, kasvoja, päätä, ja liikkeet ovat miellyttävästi hierovia, pöyhiviä, siveleviä, pyörittäviä. Kosketushoito lisää hyvänolon hormonin oksitosiinin erittymistä, voi nostaa mielialaa, vähentää stressiä ja parantaa unta. 

Auvo-hoitoon kuuluu tärkeänä osana myös musiikki, ja kappaleet ovat erityisesti valittuja hoitoon sopiviksi. Hoidossa liikkeet tehdään musiikin rytmissä. Musiikki myös auttaa siihen, että on helpompi unohtaa päivän kiireet ja keskittyä hoitoon.

Hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä tai hoitotuolissa. Hoidossa käsitellään myös pää, joten hiukset olisi hyvä olla puhtaat ja avoimina.

Oletko jäämässä lomalle ja työasiat pyörivät mielessä tai muuten on stressin tuntua? Kannattaa kokeilla Auvo-hoitoa. Nimikin viittaa auvoiseen oloon :) 

Verkkokaupasta voit ostaa Auvo-hoidon suoraan silloin kun haluat.
Verkkokaupassa näkyvät vapaat päivät ja ajat. Voit myös olla yhteydessä suoraan Onnen Laineille puhelimitse 044-9733338 tai sähköpostitse info@onnenlaineet.fi, jos vaikka haluat maksaa hoidon paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Verkkokaupassa näkyvä aika on 50 minuuttia, koska siinä on varattu aikaa alkurentoutukseen ja lyhyeen keskusteluun ennen hoitoa ja rauhalliseen palautumiseen hoidon jälkeen. 

Huom!
Voin tulla tekemään Auvo-hoitoa myös kotiisi tai työpaikoille. Tiedustele tarjousta!

Peruutusehdot: Peruutukset/varauksen siirrot viimeistään 6 tuntia aiemmin. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä varauksesta, veloitamme koko hinnan.

VERKKOKAUPPAAN

Asiakkaiden palautteita hoidosta:

"Tunsin kihelmöintiä, jota en ole vuosiin tuntenut, niin kuin pienenä kun selkää rapsutettiin."

"Taisin torkahtaa, siltä ainakin tuntui."

"Seuraavat päivät ovat olleet fyysisesti raskaita 10 tunnin päiviä. Olen jaksanut hyvin."

"Mielestäni hoito sopisi hyvin hektisesti eläville nuorille, joiden elämässä on liikaa säpinää. Välillä pitää rauhoittua."

"Hoidon jälkeen: Rentoutunut ja seesteinen, olin ennen hoitoa jännittynyt autolla-ajosta. Autolla lähtiessäni pois hoidosta huomasin suhtautuvani rennommin ajoon ja liikenteeseen."

"Keille sopisi: Ihmisille, joilla on vaikeus hahmottaa kehoaan ja sen rajoja. Kaikki, joilla on ongelmana päästä rentoon tilaan."